İYİ BLOG NASIL OLMALI 2

       Merhaba arkadaşlar bu yazımda iyi blog nasıl olmalı? sorusuna cevap vermeye devam ediyorum tabi eğer okumadıysanız  İYİ BLOG NASIL OLMALI 1  yazımı okuyunuz.

    Arkadaşlar herkes blog açıyor ama çok azı iyi diye nitelendiriliyor .İyi blog yazarı olmanın püf noktalarını vermeye devam ediyorum.


   BLOĞUNUZU GÜNCEL TUTUN

       Arkadaşlar bir günde beş yazı yazıp bir hafta ara vermek yerine bu beş günde beş yazı yazmak daha iyidir.Bu şekilde bloğunuz güncel kalır. Haftada en az 4-5 yazı sizin için doğru seçim olacaktır.Ama belirttiğim gibi bu yazıların hepsini aynı gün yayınlamayın.Unutmayın İyi bir blog her gün konu yayınlayan blogdur.

 

TEK BLOĞA YOĞUNLAŞIN


       Özellikle blog yazarlığı konusunda yeniyseniz birden fazla derme çatma blog ile uğraşacağınıza bir bloğunuz olsun tam olsun.Zaten burda acemiliğiniz geçince başka bloglara yönelirsiniz.


iyi blog nasıl olmalı 2
SEO AYARLARI

Seo ayarları bloğunuzun arama motorlarında üst sıralara çıkmanız için olmazsa olmazlardır.Bu ayarları kendiniz yapabildiğiniz gibi destekte alabilirsiniz .İleride bu konu ile ilgili geniş bir yazı paylaşacağım.





  YORUM ÖNEMLİDİR

Yorumlar iki şekilde değerlendirmelidir.İlk olarak yazılarınızda okuyucularınızı yorum yazmaya teşvik edin açık kapı bırakın ve sitenize yapılan her yoruma cevap verin.


İkinci olarak ise siz diğer bloglarda yorumlar yapın bu bloglar daha çok içerik olarak size benzer olanlar olsun.Bu bloğunuzu tanıtmanız açısından önemlidir.


   Arkadaşlar bu maddeleri uzatabiliriz benim ilk etapta önem verdiğim kısımlar bunlar.Sizin eklemek istediğiniz maddeler varsa ekleyin hepimiz faydalanalım
 

0 yorum :

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı