XTicaret Nedir?





     Satış ortaklığı yapnak isteyen arkadaşlarıma başlangıçta  XTicareti  öneririm.Çünkü XTicaret  türkçedir ve kulllanımı kolaydır.Acemiliğinizi giderdikten sonra diğer sitelere üye olmanızı tavsiye ederim  XTicaret Üye olmak için tıklayın... 

   Aşağıdaki yazıda XTicaret ile ilgili geniş açıklama mevcuttur.


   Xticaret.com a geleceğin pazarlama ve satış teknolojisi, sürekliliği olan etkili bir kazanç yöntemi      kısacası    güvenilir bir satış ortaklığı sistemi diyebiliriz. X ticaret.com teknik tanım ile, satıcıların (ürün sahibi), satış ortaklarının (affiliate) ve alıcların (ihtiyaç sahibi) buluşmasını sağlayan, Türkiye deki ilk satış odaklı teknoloji platformudur.



Ürün sahipleri, ürünlerinin tanıtıcı bilgi ve görsellerini içeren internet sitelerine ait bağlantı adreslerini (site linkleri) XTicaret.comıa koyarak ürünlerini satışa sunarlar. 

Her ürünün ürün sahibi tarafından belirlenmiş bir satış komisyonu vardır. Bu komisyonlar ürünlere göre farklılık gösterdiği gibi ürün satışlarını arttırmayı hedefleyen ürün sahipleri bu komisyonları maksimum seviyelerde de uygulayabilirler. 

XTicaret.coma üye olan satış ortakları(affiliate), satışı açılan tüm bu ürünleri ve bu ürünlerin satış ortaklığı komisyonlarını görebilir, ürün analizlerini inceleyebilir, ürün yorumlarını okuyabilir ve verilen tüm bu stratejik bilgiler sayesinde ürünler hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirler. Satmaya değer buldukları ürünleri ürün linklerini kullanarak, alıcılara (ihtiyaç sahiplerine) tanıtır, satış oluştururlar. Satışa dönüşen her satış neticesinde komisyon almaya hak kazanırlar. 

XTicaret.com ürün sahibini, satış ortağını ve ürünü alan müşteriyi koruyan bir yapıya sahiptir. Ürün sahibine ürün satışları neticesinde güvenli bir tahsilat imkanı verir. Satış ortağına satışlarına ait komisyonun iletilmesi görevini üstlenir. Bu sebeple ürün sahipleri ve satış ortakları birbirlerini tanımak ve iletişim kurmak zorunda değildir. 

XTicaret  sistemi, satış ortaklarını korumak için ürün sitelerini periyodik olarak kontrol etmektedir. Bu kontroller, satış ortaklarının satış komisyonlarını garanti altına alabilmeleri için ürün ödemelerinin, ürün sahibinin hesap numaralarına veya şahsi ödeme sistemlerine yapılmamasını sağlamaktadır. Ayrıca bu sistem ile ürün talebi yapan müşteri ürünü alamazsa para iadesi talep edebilir. 


0 yorum :

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı