SEO VE ÖNEMİ

       Bir önceki yazımda SEO' nun ne olduğunua değinmiştim okumanızı tavsiye ederim.Daha önce de belirttiğim gibi  Google'da aramalarda ilk sırada yer almak için Seo yapmanız gerekmektedir .
Eğer internetten  para kazanmak istiyorsanız sitenizi arama motorlarında ilk sıralara çıkarmalısınız . Bunun için  SEO' yu bilmeniz gerekiyor
.
Arama Motoru Optimizasyonu sitenizin olmazsa olmazlarından biridir.Bunun için aşağıda sıraladıklarımı bilmeniz gerekiyor.

* Hangi kelimeler üzerinde yoğunlaşacaksınız.
* Rekabeti az olan anahtar kelimeleri nasıl bulacaksınız.
* Neler arama motorunda sıralamaları etkiliyor.
* Anahtar kelimeleri nasıl daha etkili kullanacaksınız.






        Bunların dışında sitenizin güncel olması gerekmektedir. Sitenizi oluşturduktan sonra bilgileri güncellemek aynı zamanda insanlara da sizin sitenize ne kadar önem verdiğinizi gösterecektir. Bu da hedef kitlenizde güven oluşturacak ve sitenizin trafiğinin artmasına yardımcı olacaktır.

 

  En kapsamlı SEO bilgisine internetten değil bu konuda kafa patlatmış ve 45 başlık altında örneklerle sizlere sunan ve benimde yararlandığım GooMass Eğitim Seti'nden  öğrenebilirsiniz. Bu konuda harcadığınız her kuruşa değeceğine eminim.

1 yorum :

  1. FIRSATLARIN NE ZAMAN GELECEĞİNİ; NASIL GELECEĞİNİ BİLEMEYİZ;
    HER KAPI BİR FIRSATTIR...... YETERKİ İNANMAK İSTEYİN...
    55 TL YE KENDİ İŞİNİZİ KURUN....Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada: http://www.umys.org/?ref=capar21

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı